Adrenaliinirohke seiklus Loode-Eestis

Loode-Eesti seiklustuur pakub unustamatuid elamusi ja närvikõdi

Tule Loode-Eestisse seiklema! Loode-Eesti on elamusterohke turismipiirkond, mis jääb pealinna Tallinna ja kuurortlinna Haapsalu vahele. Oleme Sinu eest kokku pannud põneva turismimarsruudi, mis kulgeb nii maal, õhus kui vees. Siin võib proovida kätt surfamises, köiellaskumises, maapurjetamises, rallisõidus, discgolfis ja paljus veel. Kogu tuuri koos kaardiga saad vaadata Puhka Eestis portaalis. 

Omal käel seiklustuur mööda Eestimaa looderannikut algab pealinna piirilt, kus paikneb Unibet kardikeskus. Võidusõidu armastajaile pakub kindlasti palju põnevust ka järgmine objekt – LaitseRallypark, mis pakub arvukalt võimalusi põnevaks ajaveetmiseks. Lisaks ralli- ja kardirajale on seal ka unikaalne vanaaegsete autode näitus ning võimalus puhkemajade rentimiseks. 

Jõudnud Läänemaale, tasuks kindlasti külastada UusKalda Spordi- ja Puhkeküla

 

kus on võimalik proovida kätt näiteks maapurjetamises ning erinevatel aktiivspordi aladel. Aktiivse puhkuse nautlejate lemmikpaigaks on kindlasti ka Roosta Seikluspark ning Roosta rand

Loode-Eestis paikneb ka üks adrenaliinisõprade lemmikpaiku kogu Eestimaal – see on mõistagi Rummu karjäär ning sealne Rummu seikluskeskus, mis pakub võimalusi nii sukeldumiseks, veematkadeks kui ka omanäolisteks  valgusparveretkedeks

Palju põnevust pakub aga ka pankrannik ning selle ümbrus. Kas Sina oled juba proovinud Türisalu pangalt köiellaskumist või teinud tiiru ümber Pakri saarte? Nüüd on aeg seada sammud Loode-Eestisse! 

Vaata ka mida teha Loode-Eestis pimedal ajal.